Amerikanske soldater evakuerer sårede Taliban-krigere. Året er 2010. To år senere er det amerikanerne som evakuerer Afghanistan og det skjer på Bidens vakt. Hva vil lærdommen av tyve års krig bIi? Hvem vil trekke den? Injured Taliban fighters receive medical treatment after they were captured, aboard a Black hawk helicopter on a medevac mission, U.S. Army flight medic Sgt. Michael G. Patangan, left, from Houston, Texas, with Charlie Company, Task Force Talon, as they try to keep the fighters alive after a firefight, according to the Marines on the ground, airborne over Marjah, Helmand province, southern Afghanistan, Saturday Feb. 13, 2010. U.S. Army Task Force Pegasus aero-medical crews are are supporting U.S. Marines who are taking the Taliban-held town of Marjah in a major offensive to break the extremists’ grip over a their southern heartland and re-establish government control. (AP Photo/Brennan Linsley)

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂