Forfatteren J.D Vance, som stiller til Senats-valget neste år, sier Google ikke lenger føler noen takknemlighet til landet som gjorde det stort. Google samarbeider med Kina, mens deres ansatte lager opprop mot kontrakter med Pentagon.

Den som verdsetter frihet må ta opp kampen mot en gigant som Google, sier Vance, mannen bak suksessen Hillbilly elegy.

«Google, right now, is actively conspiring with and working with the Chinese government,» said Vance. «They’ve actually been very open about this. At the same time, the 29-year-old woke idiots who work at Google refuse to allow Google to enter into contracts with the U.S. Department of Defense – this company is not a national company anymore.»

Studiovert Mark Steyn kommenterte at techgigantene er større økonomisk enn mange stater. Den eneste stormakten de søker seg inn under er Kina, som har ambisjoner om å erstatte USA som supermakt. Google er i realiteten antiamerikansk.

«[Big tech companies] are already bigger than most nations on Earth,» host Mark Steyn noted. «And the few nations they are not bigger than, such as China, they are entering into a malign alliance with — yet the Right spends its time sort of having college-dorm-room abstract discussions about the issue.»

Vance hadde bare forakt til overs for Republikaner-establishment som ikke tør utfordre Demokratenes radikale agenda, men dilter etter. Demokratene elsker makt, men Republikanerne er redde. Det ligger an til et maktskifte i partiet neste år. Republikanerne vil i enda høyere grad bli Trumps parti.

Vance var skeptisk til Trump i 2016, men har endret mening.

«I obviously didn’t fully appreciate [Trump’s] appeal in 2016, but I find it hilarious that people are surprised given the way I do, given I have been going on Tucker Carlson’s show for three years talking about these themes. I clearly believe and care about this stuff and have for a long time,» he said in response.

Vance kommer fra en fattig arbeiderklassebakgrunn, men klarte ved hardt arbeid å komme seg inn på et av prestisjeuniversitetene. Han har ikke glemt hvor han kommer fra. Nå vil han bli senator fra Ohio.

Vance engasjerer. En av kommentarene under artikkelen:

America will be unrecognizable in 16 years if this keeps up. “This” being the will of the Democratic party to weaken the country via various means including a woke military, mail in voting, soft southern border policy, international energy dependence, relaxed tariffs, manipulation of Covid fear, media domination, social media censorship, empowering fringe groups such as BLM and Antifa, indoctrination in our educational institutions from elementary through college, imposing unfair taxes on the wealthy and spying upon the opposition via government agencies. That is all.

Dette lyder som Vest-Europa. USA og Europa kjemper den samme kampen: Forsvar for nasjonal suverenitet, egen kultur og historie.

 

 

JD Vance accuses Google of ‘conspiring with’ Chinese government, shirking US