Saken vil gå i Trøndelag tingrett. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Mellom 15 og 20 mindreårige jenter skal ha blitt utsatt for overgrep av en mann i 20-årene som skal møte i Trøndelag tingrett 14. juni.

Mannen er siktet for til sammen 25 lovbrudd, skriver Adresseavisen.

Rettssaken er forhåndsberammet, og Trøndelag statsadvokatembeter tar stilling til en eventuell tiltale i løpet av de nærmeste ukene.

Politiet har fått rettens samtykke til å holde ham varetektsfengslet fram til rettssaken på grunn av fare for bevisforspillelse.

Mannen, som er bosatt i en kommune i Trøndelag, er blant annet siktet for 16 tilfeller av seksuelt krenkende atferd overfor barn under 16 år.

Politiet mener mannen har forgrepet seg fysisk på flere av jentene, og han er siktet for fire tilfeller av voldtekt av barn under 14 år, samt tre tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år.

Det var en foresatt som anmeldte mannen.

Kjøp Thomas Knarviks bøker her! In His Name har ikke tidligere vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.