En ny rekrutteringsvideo for CIA viser en kvinne som er latino og i tillegg er transseksuell og «interseksjonell» og «millenial». Det hagler med politisk korrekte betegnelser, og reaksjonene er sterke. Amerikanere vil ikke at etterretningsorganisasjoner skal bli lekegrind for woke-kultur. De skal pass på landet, ikke drive kjønnspolitikk.

The 2-minute video features a 36-year-old Latina CIA agent who described herself as «intersectional,» «cisgender,» and «millennial.»

Dette er en offisiell video dvs den er et autorisert statement fra ledelsen om hva CIA står for. Flytende kjønnspolitikk er ved å gjennomtrenge institusjonene som skal forsvare USA. Hvis forsvar og etterretning blir mer opptatt av identitetspolitikk enn fokusert på trusler, hvordan vil det påvirke forsvarsevnen?

Dette er noe helt annet enn å slippe til kvinner. Dette minner mer om en religiøs vekkelse:

The officer tells viewers that while she used to suffer from «‘imposter syndrome,» she has embraced herself «unapologetically» because she refuses to internalize «misguided patriarchal ideas of what a woman can or should be.»

Imposter syndrome vil si at hun trodde hun var noe hun ikke var. Nå er hun blitt «vekket» til hvem hun virkelig er. Dette er klassisk sektretorikk.  Woke-kulturen har klare trekk av en sekt.

Amerikanere begynner å bli redde. Hva skjer med landet deres?

Flere kommenterte på sosiale medier at kvinnen ramser opp alle sine egenskaper og hva hun er stolt av, men det viktigste mangler: At hun er amerikaner.

Former CIA officer Bryan Dean Wright took issue with the video, tweeting: «The CIA used to be about mission to country. (I speak from experience). Now it’s now about demanding — and getting — accommodation to fix an emotional wound or advance a personal agenda. America is less safe with this new CIA, and dangerously more political.»

Mange mener Biden er i ferd med å ødelegge Amerika og at landets fiender kroer seg.

Fox News contributor Rachel Campos Duffy noted that the unnamed agent appears to list «all her identities (intersectional, cis gender, millennial woman of color with anxiety disorder) EXCEPT American. God help us,» she wrote.

Andre påpeker at denne flashingen med identitetspolitikk har et mål: Den er rettet mot konservative velgere. CIA vet godt hva de gjør.

Political commentator Liz Wheeler tweeted, «Watch this insane CIA recruitment video & tell me the CIA isn’t a woke swamp creature… capable & willing to weaponize their power to target their political opponents: conservatives.»

Folk føler at USA blir til latter for en hel verden. USA er ikke lenger en supermakt, men et galehus.

«Biden is turning every U.S. institution into an embarrassing freak show,» Daily Wire reporter Ryan Saavedra wrote. «The world is laughing at us.»

 

Social Media explodes over ‘woke’ CIA recruitment video: ‘Truly embarrassing for our entire country’

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.