Geir kunne fortelle om en undersøkelse som lå på Folkehelsas hjemmeside hvor det fremgikk at munnbind ikke hadde noen betydning ved virus eller kunne være direkte skadelig. Et amerikansk studie som gikk direkte på Covid19 pekte i samme retning. Hvorfor blir ikke slike undersøkelser gitt oppmerksomhet av mediene?

Trolig fordi det ville gjøre det vanskelige å holde nedstengningstrykket oppe utover sommeren og høsten. Hva skal de finne på nå som pandemien åpenbart er på retur?

Vi er innom de nye oligarkene som har vokst frem. Selv om venstresiden later som om de kjemper den lille manns kamp, er de i virkeligheten på de nye føydalherrenes side. Snakket om å «flå de rike» klinger hult.

Norge er del av den samme bølgen som Demokratene og liberale medier som forsøker å dele folk inn etter rase. For å være sikker på at flammene skulle slikke ekstra høyt, besøkte Demokraten Maxine Waters Minneapolis og ba demonstrantene gå hardere til verks. Hun sa samtidig at Derek Chauvin må bli dømt og lot forstå at ellers blir det bråk. Speaker of the House, Nancy Pelosi, unnskyldte henne med at hun drev menneskerettsarbeid.

Det er en lov for Loke og en annen for Tor. Dette kan rive det amerikanske samfunnet i stykker.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.