Politiet vurderer å gå ut med bilder av en mann som er etterlyst i tilknytning til et overfall i oktober 2020. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Oslo-politiet etterlyser en mann etter at en kvinne ble utsatt for et overfall i Tøyenparken i Oslo natt til 25. oktober i fjor. Saken etterforskes av seksjon for seksuallovbrudd i Oslo-politiet.

Seksjonsleder Ann Kristin Grosberhaugen ber om hjelp fra publikum for å få identifisert den antatte gjerningspersonen, skriver VG. Den etterlyste mannen beskrives slik:

Rundt 180 cm høy, snakket Oslo-dialekt,  ikke etnisk norsk, kort, mørkt hår og hadde på seg overtrekksjakke og bukse i en blåfarge med hvite striper.

Politiet har bilder av mannen, og vurderer å gå ut med en usladdet versjon av disse bildene hvis nødvendig.

– Vi har jobbet internt med saken en stund, og gått ut med bilder internt med politiet uten at vi har lykkes med det.  Vi vurderer at saken er såpass alvorlig at vi ønsker å gå ut med en etterlysningen, og håper at den fører frem, sier Grosberghaugen.

Kjøp Asle Tojes siste bok her! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂