Illustrasjonsfoto.

Tre biler er nedbrent og to har fått skader etter en brann på Langhus i Nordre Follo. Brannvesenet har kontroll på brannen, som politiet tror var påsatt.

Øst politidistrikt meldte om brannen klokken 01.15 natt til lørdag.

Det brant da kraftig i de tre bilene, og beboere i nabolaget ble bedt om å holde vinduer lukket på grunn av sterk røykutvikling.

Knappe halvtimen senere meldte politiet at brannmannskapene har kontroll over brannen, men vil drive med etterslukking en stund utover natten. Veien forbi stedet i Oppegårdsveien vil være delvis sperret på grunn av slukningsarbeidet.

Ifølge politiet har det brent i totalt fem biler. Tre av bilene er nærmest nedbrent, mens de to siste har fått skader som følge av brannen. Politiet har mistanke om at brannen var påsatt og oppretter sak på forholdet.

På Twitter skriver politiet at vitner har observert to biler som kjørte raskt fra stedet rett før brannen ble oppdaget. Dersom noen har sett hendelsen, eller har tips angående personer eller biler i forbindelse med hendelsen så bes de kontakte politiet på 02800. Politiet fikk inn meldingen om brannen klokken 01.11.

Ingen personer skal ha kommet til skade i forbindelse med brannen.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.