Den utbrente bilen i Martin Linges vei er tauet inn for undersøkelser, som skal bringe på det rene om brannen var påsatt. Kriminalvakta har avhørt mange vitner som varslet om brannen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

En bil er totalskadd og to andre fikk skader på Bogerud i Oslo natt til torsdag. Politiet søkte uten hell etter en person som ble sett løpende fra stedet.

Politiet meldte på Twitter om bilbrannene i Oslo etter å ha fått inn mange nødtelefoner fra personer som så flammene i Martin Linges vei, fikk NTB opplyst klokka 1.10. Da brannvesenet kom til stedet var en bil fullstendig overtent, og det var fare for spredning til andre biler, men ikke til bygninger.

Kort tid etter var brannen slukket, og politiet søkte etter én person, men klokka 2.30 var det ikke gjort pågripelser og arbeidet avsluttet på stedet.

– I tillegg til den totalt utbrente bilen har to andre biler også fått skader. Ingen personer er skadd. Vi søkte med flere patruljer etter personen som var observert løpende fra stedet, rett før det begynte å brenne, og nå vil vi fortsette å jobbe ut fra beskrivelser av personen, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli.

Den utbrente bilen er tauet inn for undersøkelser, som skal bringe på det rene om brannen var påsatt. Kriminalvakta har avhørt mange vitner som varslet om brannen.

Kjøp Peder Jensens bok her!