Et redningshelikopter over rasstedet i Ask torsdag natt. Letingen etter savnede fortsetter med uforminsket styrke. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Antall savnede er redusert til ti, men tallet har vært konstant gjennom natten, tross leteinnsats. Ledelsen vurderer om de skal la operasjonen gå over fra å være en redningsinnsats til å bli søk etter omkomne. Ett døgn etter at skredet gikk svinner håpet om å finne overlevende.

– Vårt håp er fortsatt å finne folk i live. Tiden har vært viktig underveis i hele redningsaksjonen, jo mer tid som går jo dårligere blir oddsene, men enn så lenge har vi fortsatt håp, sier innsatsleder Dag Andre Sylju til TV 2.

Han sier det blir en løpende vurdering gjennom dagen om arbeidet skal fortsette som en redningsaksjon, eller endres til et søk etter omkomne. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.