Document drukner i tips, ikke minst i disse tider, hvor det skjer mye spennende. Vi er takknemlige for alle tips, men det er helt umulig for oss å sjekke alle sammen, så herved går en liten bønn til dere som tipser i form av lite annet enn en lenke til en tekst eller en video:

Kan dere skrive én setning om hva tipset handler om?

Pek gjerne direkte på det mest interessante saksforholdet dere har observert og ønsker å dele med oss. Ved gjenfortelling av saksforholdet, prøv å besvare så mange som mulig av spørsmålene: hvem, hva, hvor, når og hvordan.

Så begrenset som tiden vår er, er sjansen nokså liten for at vi setter oss ned og ser på en video av en times varighet som det lenkes til sammen med spørsmålet «Sett denne?» eller utbruddet «Dette er utrolig!».

Si heller hva denne eller dette er.

Slik kan dere hjelpe til med å gjøre oss enda bedre.

Tusen takk!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂