Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En mann i 20-årene er operert ved Universitetssykehuset Nord-Norge etter å ha blitt stukket med kniv i Tromsdalen. Politiet leter etter to gjerningsmenn.

Politiet vil ikke opplyse om tilstanden til offeret eller skadeomfanget, og henviser til sykehuset når det gjelder helseopplysninger. Det var imidlertid mannen selv som meldte inn hendelsen rett etter klokka 5 tirsdag morgen og fortalte at han var blitt stukket med kniv.

Hendelsen fant sted utenfor Mix-kiosken i Tromsdalen, ifølge operasjonsleder Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt. Så langt retter mistanken seg mot to antatte gjerningsmenn, begge er ukjente for politiet og på frifot. De skal ha vært iført svarte klær.

– Vi har foreløpig lite kunnskap om hva som har skjedd og hvorfor. Vi leter etter vitner og forbipasserende, og har en drone i lufta som vi bruker i letingen etter de antatte gjerningsmennene, sier han til NTB.

Politiet har ingen kunnskap om offeret i saken fra tidligere forhold.

Han fikk alvorlige knivskader. Tilstanden hans var tirsdag morgen stabil, opplyser universitetssykehuset Nord-Norge til NRK.

Etterforskerne ber om tips og opplysninger fra publikum.

– Vi er på gata med hundefører og venter på krimtekniker. Vi håper det kan gi oss mer å gå på, sier Ahlquist.

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.