Politiet leter etter gjerningsmannen og har sikret seg en video fra sosiale medier etter at en 18 år gammel mann ble knivstukket i Haugesund fredag kveld.

Politiet meldte like før klokken 22 fredag kveld om at de hadde fått melding om knivstikking ved en adresse sentralt i Haugesund. På stedet var en privat fest med ungdom i tenårene. En av ungdommene ble stukket ned, og en gjerningsmann rømte fra stedet.

Offeret er en 18 år gammel mann. Han ble fraktet til sykehuset i Haugesund hvor han gjennom natten fikk intensiv behandling. Tilstanden var ved 5.40-tiden lørdag morgen ikke kjent, opplyser operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til NTB.

– Han er stukket med det som formentlig er en kniv, men vi vet ikke det med sikkerhet. Politiet har ikke funnet noe våpen, sier operasjonslederen.

Vedkommende som stakk rømte fra stedet etter hendelsen og var ved 5.40 tiden lørdag morgen ikke pågrepet. Politiet har gjennomført en full kriminalteknisk undersøkelse på åstedet og i huset hvor festen utspant seg.

– Vi har snakket med 20–25 vinter som var på stedet. Det skal også ha blitt filmet fra stedet, og politiet har sikret en disse filmene fra sosiale medier, sier Fenne-Jensen som legger til at politiet har godt håp om å få oppklart saken.

Han sier politiet har jobbet intenst med saken i natt og at etterforskerne vil gi flere opplysninger i en egen pressemelding lørdag morgen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂