Donald Trump annonserer at han nominerer Amy Coney Barrett til dommer i høyesterett. Hvis hun går igjennom i Senatet, vil Trump ha utpekt tre dommere i bare én periode og ha sørget for et konservativt flertall for lang tid fremover.

Trump var full av lovord. Før annonseringen hadde han et møte med evangeliske ledere. Selv om Coney Barrett er katolikk, er det dyp tilfredshet blant evangeliske ledere med at høyesterett får en konservativ kristen dommer.

Ekteparet Barrett har syv barn, to av dem adopterte. Hun er den første kvinne som også er mor med barn hjemme.

Barrett var assistent for Antonio Scalia, en annen høyesterettsdommer, som var konservativ, og likevel personlig venn med Ruth Bader Ginsburg.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.