Boston, Massachusetts, USA; En hyllest til ære for høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg som gikk bort fredag den 18. september, ses på midtfeltet Jumbotron før et spill mellom Boston Red Sox og New York Yankees på Fenway Park. Foto: Bob De Chiara / USA TODAY Sports / Scanpix

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski bekrefter at hun ikke vil støtte et forsøk på å få en ny høyesterettsdommer godkjent før valget.

Murkowski er den andre republikaneren i Senatet som motsetter seg å raskt innsette en arvtaker etter Ruth Bader Ginsburg, som døde fredag.

Murkowski sier i en uttalelse søndag at hun ikke vil støtte en godkjenning før valgdagen, melder The New York Times. Hun bekrefter dermed at hun vil holde tidligere avgitte løfter.

Susan Collins var den første republikanske senatoren som satte ned foten for president Donald Trumps ønske om å innsette en ny høyesterettsdommer før valget.

Blant de 53 republikanske senatorene er Chuck Grassley og Mitt Romney to andre som det er usikkerhet om.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.