Bø stasjon. Foto: Google street view

Natt til søndag ble en politipatrulje i Bø i Telemark omringet av vel 100 berusede ungdommer. Det ble sparket i bilen, og politiet opplevde situasjonen som truende og måtte sende forsterkninger. En mann ble arrestert.

Varden har skrevet om saken.

Det hele startet da politipatruljen ankom Bø jernbanestasjon litt over klokken 03 natt til søndag for å bistå en person som hadde skadet seg.

– Da var det en del menn i 20-årene som begynte å blande seg inn. Da patruljen jobbet med å få kontroll på han, samlet det seg veldig mange rundt stedet, og tjenestemennene opplevde situasjonen som truende.

En ung mann i 20-årene er anmeldt for ordensforstyrrelser og forulemping av tjenestemenn, opplyser operasjonsleder Tore Grindem ved Sør-Øst politidistrikt.

Han legger til at videoopptak av hendelsen vil vise om politiet også vil ta en prat med andre personer i etterkant av hendelsen.

– Vi ser alvorlig på dette, for det er ikke bra at politiet ikke får gjøre jobben sin, sier Grindem.

Rundt hundre ungdommer truet politiet og noen sparket i politibilen

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.