Dette merket kom på markedet midt på 1980-tallet, samtidig med at problemsidene ved innvandringen begynte å vise seg. 35 år senere er disse merkene sjeldne å se. 

Nyhetsdøgnene flimrer forbi. Politiet melder stadig vekk om voldshendelser som sjelden finner veien til avisspaltene. Søndag kom et unntak. VG, NTB og NRK melder at politiet har pågrepet to gjerningspersoner som ranet en mann med hammer i Oslo søndag morgen. At ranerne var mørkhudede, skriver de ingenting om.

Det er ikke noe sensasjonelt i at ranerne var mørkhudede, men det er altså en opplysning de norske hovedstrømsmediene ikke vil at du som leser skal få. De gjør sitt beste for å mørklegge sannheten. Spesielt opptatt er de av å mørklegge de ubehagelige sannhetene.

VG, avisen som en gang skrøt av å være avisen for folk flest, har i skrivende stund denne notisen på toppen av sitt «Nyhetsdøgn»:

Meldingen i VG kom fire minutter før NTBs sak om samme arrestasjon.

To personer pågrepet etter ran i Oslo

En mann ble ranet og slått i hodet med en hammer av to personer i Oslo sentrum søndag morgen. Politiet har pågrepet to mistenkte.

– Patruljen fant fornærmedes mobil og bankkort samt en hammer på den ene pågrepne, skriver Oslopolitiet på Twitter.

Begge er kjørt til arresten.

Hendelsen skal ha skjedd i parkeringshuset på Gunerius, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engseth i Oslo politidistrikt til NTB.

– De to mistenkte har nok slått fornærmede i hodet med en liten hammer. Han har en rift i hodet, men er ikke alvorlig skadd, legger han til. (NTB)

Tåkeleggingen

At gateranere blir pågrepet, er dessverre ikke vanlig kost lenger. Derfor skulle jeg til å legge ut meldingen fra NTB for våre lesere. Heldigvis sjekket jeg kilden, i dette tilfelle politiet. Der kom det frem flere viktige opplysninger som VG og NTB har utelatt. Sjekk selv. Politiets første melding kom kl. 08.36:

https://twitter.com/oslopolitiops/status/1287275477946839045?s=20

 

Politiet svarte seg selv kort tid senere:

Oi sann. Her kom politiet med et signalement. Ikke bare var mennene mørkhudede, de var også fargerikt kledd. I sine meldinger kl. 08.52 og 09.31 underslår NTB disse opplysningene.

Mann ranet med hammer i OsloID: 17398578

Oppdatert med at søket er avsluttet uten resultat.

En mann ble ranet av to personer i Oslo sentrum søndag morgen. Han ble frastjålet mobiltelefon og kontanter og slått i hodet med en hammer, ifølge politiet.

Heldigvis for politiet, for ransofferet og for samfunnet finnes det ærlige folk som følger med på hva politiet skriver. Det gir resultater.

Hurra for den som varslet politiet, og hurra for politiet, som reagerte så raskt at ranerne ble pågrepet! Dette er ikke dagligdags. Det dagligdagse er dette knippet av tweets fra Oslo-politiet siden fredag ettermiddag:

Dette er altså noe av det som politiet har twitret om det siste halvannet døgnet. Vi er sikre på at det har skjedd mange flere voldshendelser de ikke har twitret om. Slik sett tviler vi ikke på at også politiet er blitt mer eller mindre numne av all volden.

Vi vet fra sikre kilder i politiet at også de, lovens håndhevere, begynner å få nok. I likhet med mange, kanskje de aller fleste av oss, begynner politiet å få nok av all volden. Politifolk i Oslo er lei av å kjøre voldsmenn og ranere til arresten, for så å se at de blir  sluppet ut igjen på gata, frie til å begå nye ran.

Slikt er ikke bare desillusjonerende. Det er samfunnsødeleggende. 

Denne ødeleggelsen av samfunnet, av tilliten til at vi har en ordensmakt og et rettsvesen som handler på vegne av fellesskapet og til felleskapets beste er hovedårsaken til at vi i Document bare vokser og vokser.

Stadig flere vanlige, lovlydige nordmenn, av alle farger og legninger, er i ferd med å få nok av at NTB, NRK, VG og andre norske hovedstrømsmedier fôrer politikerne med det de ønsker å høre.

I en uhellig allianse med statsansatte byråkrater og overbetalte politikere blir virkeligheten, de ubehagelige sannhetene, mørklagt og underslått av norske medier.

Derfor er det ikke det spor merkelig at folk ikke lenger ønsker å gå med merket jeg selv gikk med på 1980-tallet. Jeg er fortsatt for et fargerikt fellesskap, og jeg har minst like mange fargerike venner (flyktninger og innvandrere) som norske, men alle spør de meg:

– Hva kan vi gjøre med at vi ikke lenger har et fellesskap, bare en haug med farger?

En ting du som leser kan gjøre, er å dele denne ubehagelige sannheten med så mange som mulig i din familie, med dine gode venner og kolleger, slik at vi kan få de ubehagelige sannhetene frem i lyset. Politikerne kan ikke lenger skylde på at de ikke vet!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.