Nytt

Foto: Facebook.

Det er mange som klager over livet i Norge, men NRK-profilen Fredrik Solvang, adoptert fra Sør-Korea, sier han er takknemlig for livet her i landet. Han publiserte denne statusen på Facebook i dag:

Jeg er STOLT av familien min som alltid har tatt til takke med det vesenet de fikk med å gjøre og som aldri la sten til byrden.

Jeg er STOLT av kompiser, venner, venninner, bekjente og lokalmiljø som sikkert visste, men som viste omsorg og kjærlighet og aksept, og som samtidig rustet meg for det som skulle komme.

Jeg er STOLT av å tilhøre et land der jeg som voksen aldri har opplevd å bli trakassert eller krenket fordi jeg ble født som homofil. Jeg vil ikke tenke på hvordan livet kunne blitt under andre omstendigheter, men jeg tenker nær sagt hver dag på hvor takknemlig jeg er for alle gode krefter i Norge som samvirker og gjør det stadig lettere å være nøyaktig seg selv.

Jeg er STOLT av at de aller fleste blant oss mener at alle har krav på lykke så lenge man ikke skader andre.

Vær STOLT av oss!

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!