Foto: Regis Duvignau/Reuters/Scanpix

Trump forbyr kinesiske flyvninger til USA som reaksjon på at amerikanske selskap nektes å operere i Kina.

An order from the U.S. Department of Transportation said it was “responding to the failure of” China “to permit U.S. carriers to exercise the full extent of their bilateral right to conduct scheduled passenger air services to and from China.”

As a result of that failure, the U.S. “is suspending the scheduled passenger operations of all Chinese carriers to and from the United States,” wrote Joel Szabat, assistant secretary of aviation and international affairs.

Trump Administration Suspending Chinese Flights to US

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.