Oslo universitetssykehus, Ullevål sykehus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

2.132 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge, 206 det siste døgnet, viser tall fra Folkehelseinstituttet søndag.

54.393 personer er testet i Norge.

Av de bekreftede tilfellene er 1.014 personer smittet i Norge, mens 915 personer har blitt smittet utenlands. For 203 er smittested under avklaring.

Av dem som er smittet i Norge, har 532 vært nærkontakter av et kjent smittet tilfelle, mens 449 har ikke kjent smittevei og 33 er under avklaring.

169 personer smittet med koronavirus er innlagt på sykehus. Blant disse fikk 32 behandling i respirator, ifølge Helsedirektoratet.

* * *

Flest, 29 personer, var søndag lagt inn ved Vestre Viken, ifølge Helsedirektoratet. Deretter fulgte Oslo universitetssykehus med 26 personer og Akershus universitetssykehus med 23 personer.

Flest ble behandlet med respirator i Helse sør-øst. 24 personer fikk denne typen behandling. I Helse nord gjelder dette to personer, mens tre personer ved både Helse vest og Helse Midt-Norge behandles i respirator.

Lørdag var 148 personer innlagt.

(©NTB)

 
 

Kjøp Peder Jensens bok her!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.