Greta Thunberg sammen med EU-kommisjonens president, Ursula von der Leyen, idet de ankommer kommisjonens møte i Brussel onsdag 4. mars. Foto: Johanna Geron/ Reuters/NTB Scanpix

Et bedre bevis på at EU ledes av livsfjerne, globalistiske politikere og byråkrater enn det man er vitne til i Brussel  onsdag formiddag, skal man lete lenge etter. EU-kommisjonen møter nemlig Greta Thunberg for å diskutere klima.

Det er så man ikke tror hva man leser. Samtidig som EUs greske yttergrense forsøkes stormet av titusenvis av migranter, busset og betalt av Tyrkias president Erdogan, og samtidig som land etter land i Europa forbereder seg på å takle korona-viruset, velger EU-kommisjonen å diskutere klimatiltak med Greta Thunberg.

Det er NTB som tørt og uten å blunke rapporterer om den absurde forestillingen som utspiller seg i det høyeste organet til Den europeiske union, EU-kommisjonen:

Greta Thunberg på EU-møte før klimalov legges fram

Klimaaktivist Greta Thunberg deltok på EU-kommisjonens møte onsdag, rett før den legger fram sitt forslag til ny klimalov. Thunberg er kritisk til forslaget.

17-åringen er en av flere som allerede har kritisert det som har lekket ut om forslaget. Som en del av EUs klimainnsats skal det blant annet lovfeste målet om karbonnøytralitet innen 2050.

– Dette forslaget gjør overhodet ingenting med klimakrisen. Netto nullutslipp i 2050 for EU er det samme som å kapitulere. Vi trenger ikke bare mål for 2030 og 2050. Først og fremst trenger vi dem for 2020 og hver måned og hvert år som kommer, skriver hun i et brev sammen med andre unge aktivister. (NTB)

«Netto nullutslipp i 2050 for EU er det samme som å kapitulere», sier tenåringen som har fått en hel verden til å glemme overbefolkning, fattigdomsproblematikk, korrupsjon og underutvikling, korona-viruset og ikke minst den akutte krisen på grensen mellom Hellas (Europa) og Tyrkia (Asia).

Hvis EU ikke makter å stanse migrantene som er busset og betalt av Tyrkia – det vil si: de er jo egentlig betalt av europeiske skattebetalere, ettersom EU allerede har betalt Tyrkia 6 milliarder euro – vil et eventuelt innslipp av nye hundretusener med migranter gjøre all diskusjon om fremtidige katastrofetilstander på grunn av den livgivende gassen CO2 totalt irrelevant.

Da er katastrofen et faktum lenge før, og den kan vi ikke skylde på CO2!

Vi har mange farer og trusler i vente. Korona-viruset er ikke den farligste.

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.