Kritisk: den svenske presten, forfatteren og skribenten Helena Edlund

Kveldens sending på DocTV handler om svenske tilstander, selvopplevd og kommentert av den svenske presten og forfatteren Helena Edlund. I studio i Oslo samtaler Hanne Tolg med Helena, som har gitt Document-leserne flere vitnesbyrd fra dagens Sverige.

Det Helena Edlund har å fortelle et norsk publikum, er til tider rystende.

Hvor skal vi som bor i Sverige, søke asyl? spurte hun i en tekst på bloggen sin i januar, siden gjengitt som gjestetekst hos Document. De svenske tilstandene er høyst relle. ”Vi må gå inn for en kontrollert krasjlanding..», mener Helena Edlund.
Programmet ble først publisert på Facebook 24.2.20

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂