Ramilem Kamal ble funnet drept på Bjørndal sørøst i Oslo 7. februar.

En mann (40) er tiltalt for å ha drept sin nabo, Ramilem Kamal (42), på Bjørndal i Oslo i februar i fjor.

Kvinnen er fra Filippinene, og det er trolig mannen også, skrev Document allerede for ett år siden.

Fra tiltalen:

«…stakk og skar han Ramilem Kamal gjentatte ganger i halsen, overkroppen og på armene. Kamal døde av forblødning og hindret åndedrett som følge av skader på luftrøret»

Mannen er også tiltalt for å ha stjålet fem ringer, et smykke og en mobiltelefon fra drapsofferet.

De sakkyndige mener at den tiltalte mannen var tilregnelig, men mannens forsvarer Mette Yvonne Larsen sier til NRK at de i retten vil prosedere for utilregnelighet.

– Han er fortsatt psykotisk etter et år, og han går på sterke antipsykotiske medisiner. Jeg jobber med saken for å underbygge at de sakkyndige har tatt feil.

Tiltalte har erkjent handlingen, men har ikke forklart seg om motivet.

6. februar i fjor tok politiet seg inn i en leilighet på Bjørndal etter en bekymringsmelding fra kvinnens arbeidsgiver. I leiligheten fant de kvinnen død. Senere samme kveld ble den nå tiltalte mannen pågrepet på en buss i Ski utenfor Oslo.

Siktede ble beskrevet som en «vanlig mann» med to jobber og familie. Han skal ikke være tidligere straffedømt, meldte TV 2 i februar i fjor.

Saken kommer opp i Oslo tingrett 22. juni. Det er satt av åtte dager til behandlingen av saken.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂