En mann i 70-årene måtte til legevakt i Bergen med skader etter at han ble angrepet av en ung mann som ikke likte å høre at man plukker opp søppel etter seg.

Den eldre mannen var ute og gikk i Mårdalen i Fana da han ved midnatt lørdag skal ha observert en bil hvor en ung mann i slutten av tenårene kastet en flaske ut av vinduet. Da han ba ungdommen om å plukke flasken ble han i stedet angrepet.

– Det var en bil med tre personer i som kom kjørende. Den eldre mannen ble angrepet da han ba den i bilen som hadde kastet noe ut av viduet, om plukke det opp igjen, forteller operasjonsleder Per Algerøy i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 0.15 natt til søndag. Den eldre mannen var blitt sparket og slått og hadde problemer med å stå etter angrepet. Det var den ene av de tre i bilen som var blitt så provosert av den eldre mannens oppfordring.

– Vi fikk opplysninger på stedet som førte til å vi kunne gå til pågripelse av mannen som nå er siktet. Han ble tatt med av politiet og satt i arrest, sier operasjonslederen.

Mannen er foreløpig siktet for kroppskrenkelse.

Den eldre mannen skal ikke ha kommet alvorlig til skade, men var rystet over opplevelsen

 

 

 

 

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂