To tenåringsgutter ble myrdet i to separate angrep med bare 12 minutters mellomrom i London sist natt. Det første offeret ble knivstukket på Deeside Road i Wandsworth og døde kort tid etter. Ambulansepersonnell forsøkte å redde ham, men han døde på stedet. Det andre offeret ble skutt og drept på en parkeringsplass i Hartville Road, Plumstead.

Bare få timer etterpå ble tre menn knivstukket i Clapham, men de overlevde.

14 personer er blitt arrestert i forbindelse med drapene og angrepene.

Ifjor ble det begått 132 drap i London og så langt i år er tallet 58. Borgermester Sadiq Khan er blitt kritisert for å ikke få kontroll på alle knivstikkingene i hovedstaden. Også Donald Trump minnet Sadiq Khan på at han burde fokusere mer på kriminaliteten i London og mindre på ham.

Daily Mail   Murdermap (liste over ofre og drapspersoner i London 2019)

Kjøp Oriana Fallacis bok her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.