En ung mann opereres for stikkskader i buken, trolig fra knust flaske, etter å ha blitt angrepet av to personer på Ganddal i Sandnes natt til torsdag.

Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde angrepet 0.30 natt til torsdag. Fornærmede, en mann i begynnelsen av 20-årene, var på vei hjem og gikk langs Jærveien ved Ganddal da han skumpet borti noen. Han skal ha forsøkt å henvende seg til to personer for å si unnskyld.

– Da han ba om beklagelse, ble han først slått i ansiktet og deretter stukket i magen med det han mener var en knust flaske, sier operasjonsleder Brit Randulff ved Sørvest politidistrikt til NTB.

Fornærmede klarte å ta seg hjem med kuttskader i ansikt og mage, der han ble tatt vare på av et familiemedlem som kontaktet politiet.

– Vi har ikke full oversikt over skadeomfanget, men han skal opereres for skader i buken, og så vidt vi vet har han vært ved bevissthet hele tiden. Politiet har sjekket åstedet og igangsatt etterforskning. Ingen er så langt pågrepet i saken, sier Randulff.

 

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂