Politiet leter etter to gjerningsmenn etter at en mann fikk en flaske knust i hodet, og deretter ble stukket i kroppen med den knuste flasken.

Slåsskampen skjedde i Vaterlandsparken i Oslo, mellom Oslo Spektrum og Grønland. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 15 lørdag.

– Fornærmede blør kraftig fra hodet, og har fått en stor flenge fra flasken. Han får behandling på stedet i ambulanse, og er bevisst, men han har nok fått et kraftig slag, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til VG.

Mannen ble kjørt til legevakta for behandling. Politiet antar at det dreier seg om et ransforsøk.

To personer løp fra stedet, og politiet pågrep senere to personer på bakgrunn av vitnebeskrivelser. Det er imidlertid høyst uklart om det er disse to som var involvert i slåsskampen, og politiet søker derfor etter to personer.

– Vi søker fremdeles etter gjerningspersonene. Beskrivelsen er to menn, mørke i huden. En skal være i 20-årene og den andre litt eldre. De hadde lange mørke jakker, opplyser politiet på Twitter.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂