Støre må holde sengen med hjenerystelse og brudd i opptil ti tommeltotter, ifølge overlege ved Oslo Legevakt, Kåre-Preben Røntgen. Tegning: Karine Haaland.

Jonas Gahr Støre, som har pådratt seg en kraftig hjernerystelse under et forsøk på å rive en bompengering i Oslo, sier fra sykesengen at han ønsker å bygge om samtlige av landets bomringer til moskeer. Moskeene vil være utstyrt med egen luke for servering av pølser og annen grillmat.

Ved hjelp av fjernstyrte imamer utstyrt med GPS og utstyr til å varme lomper og pølsebrød, vil vi kunne underlegge oss store deler av drammensområdet og Lier, og deretter resten av verden, sier den engasjerte partilederen som planlegger et større felttog mot Wien for å sikre permanent pølsetilgang til det imponerende prosjektet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂