Lars Aslan Rasmussen da han kommer ut av Folketinget mens Hizb ut-Tahrir holder fredagsbønn 22. mars

Den sosialdemokratiske politikere Lars Aslan Rasmussen var på Nørrebro i København for å henge opp valgplakater. Der fikke han beskjed om å pelle seg vekk. Det var «deres område» og han var en forbannet House nigger.

Gangstarap og islam i skjønn forening.

 

“Har desværre haft en meget kedelig oplevelse idag mens jeg hængte plakater op.
En gruppe meget unge drenge fortalte mig at jeg skulle skride fra deres område, at muslimer ikke skulle stille op til valg, eller stemme, og at demokrati var at gå imod Allah Og at jeg iøvrigt var en beskidt “House nigger”
Jeg sagde til dem, at jeg ikke tror Allah går op i danske folketingsvalg, og jeg havde lov til at være der. 
De truede så med at rive mine plakater ned. 
Jeg tænkte “Det gør de bare ikke” 
Men da jeg senere cyklede forbi, ja så var det sket:-(
Det værste er ikke at plakaterne er revet itu, eller at de kalder mig alt muligt.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂