Bergen tinghus. Foto: Wolfmann / Wikimedia Commons.

Mannen i 20-årene som mandag rømte fra Bergen tinghus gjennom et vindu, ble pågrepet av politiet tirsdag ettermiddag.

Mannen skulle fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett da han ba om en samtale med sin forsvarer som befant seg et annet sted i landet. Samtalen foregikk derfor gjennom en videosamtale inne i rettssalen, mens politiet ventet utenfor.

Videoopptak fra et overvåkingskamera inne i rettssalen viser at mannen åpner vinduet, hopper ut på gaten og legger på sprang, skriver Bergens Tidende. Politiet satte i gang en stor leteaksjon for å finne mannen, som beskrives som en nordafrikaner.

Tirsdag ettermiddag opplyste Vest politidistrikt at de har pågrepet mannen, som vil bli tilbakeført til fengselet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂