Foto: Google Maps

En mann i 40-årene er pågrepet av politiet etter at det ble løsnet skudd ved en barnehage i Stavanger fredag formiddag.

Hendelsen skjedde ikke langt fra barnehagen Espira Scala på Tasta, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge avisen rykket politiet ut til en krangel mellom to rusede personer. En mann i slutten av 40-årene ble pågrepet.

Politiet bekrefter at det ble løsnet skudd i 10.30-tiden med et skarpt våpen. Politiet har opprettet en såkalt trusselsak.

Ingen personer ble skadd i hendelsen.

Stavanger Aftenblad legger til:

– Personalet vårt mente de hørte noe som muligens kunne være et skudd. Politiet dukket opp kort tid etterpå. Jeg snakket med dem, og spurte om vi skulle ta ungene inn. Det mente politiet vi godt kunne gjøre, sier Silje Aak Emmerhof, styrer i barnehagen Espira Scala.

– Det gikk ikke mange minutter før vi så at politiet hentet noen med seg. Vi opplevde hendelsen som forholdsvis udramatisk. Jeg vet ikke om ungene fikk det helt med seg, men vi har informert alle foreldre, sier Aak Emmerhof.

Kjøp Document-plakaten «pikene på broen – moderne utgave» her!