Bak nyheten om at verdens rikeste mann skulle skille seg etter 25 års ekteskap ligger utroskap, utpressing, nakenbilder og politikk. En smørje som det må bli tabloidstoff av.

Historien sier noe om Bezos som menneske. Penger er ikke alt. Selv rike mennesker begår de mest stupide feil. Eller kanskje nettopp derfor.

Jeff var gift med MacKenzie i 25 år. Hun ser helt normal ut. Jeff ser ut som han kjeder seg.

Så traff han denne dame, Lauren Sanchez. Hun ser ut som hun har mye interessant å by på, men ellers ikke er noen interessant person. Det hun har, har hun kjøpt.

Bezos var så dum at han tok sex-selfies med Sanchez, eller kanskje det ikke var ham? Bildene kom i hendene på tabloide National Enquirer. Bezos skal ha sendt sine etterforskere på Sanchez familie.

National Enquirer var de som først avslørte historien. Det fikk Bezos til å beskylde dem for politiske motiver. Leder for American Media som eier National Enquirer, David Pecker, er en venn av Donald Trump og har tidligere kjøpt opp ufordelaktige historier om Trump for å skrinlegge dem.

Bezos eier personlig Washington Post som har ført et korstog mot Trump. Ved å trekke inn politikk blandet Bezos kortene.

American Media skrev til Bezos og forlangte at han trakk beskyldningene. De forklarte at de satt på selfier av Bezos og Sanchez. Dette fikk Bezos til å tenne og han skrev et offentlig brev om historien som han la ut på et nettsted.

Han antyder at «politikk» kan handle om saudi-srabiske penger. American Media trenger penger. Jamal Khashoggi skrev fast for Washington Post.

Insinuasjoner gjør sjelden situasjonen bedre.

American Media sa seg i fjor villig til å hjelpe statsadvokatkontoret i New York med å granske forholdet mellom Trump og hans advokat Michael Cohen.

 

https://www.wsj.com/articles/amazon-ceo-jeff-bezos-accuses-tabloid-of-attempted-blackmail-11549584408