Tavle

Hamed Abdel-Samad intervjuer Said Shoaib: Begge er egyptere, begge bekjemper islamismen. De befinner seg i Canada, som de finner helt bedøvet i forhold til faren fra islam. Som Shoaib sier: Justin Trudeau tror hele verden vil holde hverandre i hendene og bare vil godt.

De sier at utviklingen i Vesten går mot vold pga. den stupide, blinde politikken. Hvis ikke lederne tar skjeen i en annen hånd, kommer folk i Vesten til å velge seg andre ledere. Det vil gå ut over vanlige muslimer, mener Shoaib.

Det vesentlige er det han sier om dumheten hos eliten og agendaen til muslimske ledere. De skjuler hva de lærer barna på koranskoler og i moskeene.

Shohaib said that “a lot of blood will be shed here in the West,” and that if Western politicians fail to stop the terrorist “wave” in the West, ordinary citizens will become more inclined to elect increasingly “extreme” leaders. He added: “The main plan of the Islamists is to destroy Western civilization. They have said it themselves!” Writer Said Shoaib: Western Imams Who Praise Islamic Caliphate Are Terrorists; Western Politicians Don’t Know What Is Really Being Taught In Western Mosques.

Hamed Abdel-Samad er dansk gift, og har været i København flere gange uden at man kan påstå, det gik op for dansk journalistik. Han bor i Tyskland under livvagtsbeskyttelse, her er han på besøg i Canada, hvorfor der er hentydninger til den infantile Justin Trudeau. Hør hans blændende foredrag i TFS/Cepos i 2016: Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016.

 

Document har utgitt Den islamske fascismen. Den er et must.

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Les også