Torsdag kveld oppsto nok et masseslagsmål på Youngstorget i Oslo sentrum. Det ble sett og brukt stenger og knivliknende våpen, skriver politiet på Twitter. Slagsmålet var oppløst da politiet kom til stedet, men det var allikevel en som hamret løs på en politibil. Han ble arrestert. En annen som ville delta ble bortvist i 24 timer.

NTB snakket med operasjonsleder Tor Jøking:

– Det skal være noen vektere som har havnet i slagsmål med flere personer, som skal ha kastet noen skilt etter hverandre. Noen skal også ha hatt jernstenger og en mulig machete, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB ved 2.30-tiden.

Jøkling sier de foreløpig ikke vet hvor mange som var involvert eller hvem de var.

– Omtrent da vi fikk melding om dette, begynte de involverte å gå i forskjellige retninger. Vi har flere patruljer i området, men har ikke gjort noen interessant treff ennå, forklarer operasjonslederen.

Det skal ha vært uenighet mellom rundt 20 personer på et utested. Og da vaktene viste dem bort oppsto slagsmålet utenfor utestedet.

Ingen som deltok i slagsmålet ønsker å anmelde. Til tross for at det ble brukt stenger og våpen.

 

Støtt Document!

Vipps oss på 13629

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.