Nytt

Politiet jobber ut fra en teori om at kvinnen som ble slått ned i Tønsberg natt til søndag, ble utsatt for en overfallsvoldtekt eller forsøk på dette.

Politiet var lenge tilbakeholdne med det de omtalte som en alvorlig voldsepisode i byen natt til søndag. Kripos bistår lokalt politi som søndag kveld opplyser til Tønsbergs Blad at de etterforsker en mulig overfallsvoldtekt eller forsøk på det.

Overfallet har trolig skjedd i St. Olavs gate ved Storgaten i vestfoldbyen. Politiet etterlyser vitner som kan ha sett noe i området fra Torget og sørover langs Storgaten mellom klokka 2 og 4 natt til søndag.

– Vi har en fornærmet, men kan foreløpig ikke si så mye om vedkommende, sa politiadvokat Per Steinar Bungum til NTB søndag ettermiddag. Han forklarte at det av hensyn til etterforskningen var nødvendig å være tilbakeholden med hvilke opplysninger som kunne gis ut.

VG meldte at teknikere fra Kripos søndag ettermiddag jobbet ved en lekeplass som var sperret av. Politiet omtalte lekeplassen som et mulig åsted.