Tavle

Foto: Tangerudveien på Stovner – Google Maps

Fra en leser på Stovner:

I natt var det påsatt brann i tre søppelbøtter på tre adresser i Tangerudveien på Stovner. Ingen i media skriver om dette. Det har nå skjedd flere ganger i Tangerudveien.

Det er anmeldt, men henlegges like raskt som det anmeldes.

Min nabo så brannen utenfor min bolig i natt, og så at det spredte seg raskt. Hun fikk stoppet brannen med egen hageslange. Da var søppelkasse nedbrent og strøm og lysstolpen var svartbrent. Det brant også kraftig i vegetasjonen rundt. Uten naboens innsats hadde brannen spredte seg til min bil. Naboens garasje var også truet pga. vind. Jeg ser ikke på dette som pøbelstreker. Dette kan utvikle seg til å ramme våre boliger også. Vi våknet ikke av dette i natt,selv om politi og brannvesen var her. Vi fikk først melding av en annen nabo i 08:00 tiden idag.

Det er ikke lenger bare en fare for at vi kan få «svenske tilstander» her også. Vi har det allerede! Men frykten vi føler er helt sikkert ubegrunnet…

Tangerudveien ligger i det etablerte eneboligstrøket på «Gamle Stovner».

Document oppfordrer til å skrive inn om det som skjer enten man berøres direkte som her, eller observerer noe på vei til og fra.

Skriv til redaksjonen@document.no