Foto: Google Maps

To tenåringer er pågrepet på Tveita i Oslo etter at politiet idag mottok meldinger fra vitner om en person som blødde fra hodet og en person som skal ha løpt rundt med kniv. Hendelsen skal ha funnet sted i nærheten av Tveita senter.

– Vi fikk inn flere meldinger på dette. Mest sannsynlig er det en vaktmester i området som har konfrontert to personer uten at vi kjenner bakgrunnen for det. Det har endt i et håndgemeng, og denne vaktmesteren er blitt skadd i hodet, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

– Fornærmede er undersøkt av ambulanse og blødde en del fra hodet. Vi tror ikke det er flere skadde og har sånn sett kontroll på situasjonen, sier Jøkling.

 

Oslopolitiet   Dagbladet

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!