Nytt

Mandag starter rettssaken mot åtte menn som er tiltalt etter angrepet på en mann i 20-årene med machete og kniv i et bingolokale på Ensjø i Oslo.

Voldsepisoden fant sted 4. juni i fjor. Alle de åtte er tiltalt for grov kroppsskade eller medvirkning til dette.

Den ene av de tiltalte skal ha hogd offeret flere ganger i hodet og kroppen med machete. En annen stakk ifølge tiltalen mannen i 20-årene med kniv i låret, mens en tredje skal ha forsøkt å slå ham med et knokejern eller stikke ham med kniv.

Flere av de andre tiltalte skal ha vært utstyrt med kjetting eller golfkølle. Ifølge VG har politiet videobevis der det kommer fram at offeret får en finger kuttet av med machete. Politiet har beskrevet volden som en hevnaksjon.

For fire av mennene omfatter tiltalen, som er tatt ut av Oslo statsadvokatembeter, også oppbevaring av amfetamin og hasj. Det er satt av tre uker til saken i Oslo tingrett.