Nytt

Trump på NATO-møtet 12 juli. Foto: Reinhard Krause/Reuters/Scanpix

Donald Trump sa til NATO-landene bak lukkede dører at innvandring er i ferd med å ta over Europa. Trump informerte pressen om dette torsdag.

“I told them today that the EU better be careful because immigration is taking over Europe and I said that loud and clear,” President Trump told a press conference in Brussels, Belgium.

“You see what’s going on throughout the world with immigration. I probably — if not partially — won an election because of immigration,” President Trump said, observing that the issue of mass, uncontrolled migration is inspiring voters in Europe — and the United States — to elect leaders who are tough on border control.

Trump går rett på sak, også hva gjelder valgene i land som Østerrike og Italia. Det er politisk dynamitt.

Remarking on the formation of the anti-mass migration Five-Star Movement (M5S) and the League (Lega) coalition in Italy, President Trump said: “If you look at Italy, [Prime Minister] Giuseppe [Conte] won his election on his strong immigration policies.”

The President also observed that Britain voted to leave the European Union (EU) because of uncontrolled immigration.

Stort klarere går det ikke an å sette innvandring og migrasjon på dagsorden. Trump advarer NATO-landene: Hvis de ikke tar innvandringen alvorlig kommer det til å få store konsekvenser for dem selv og landene de representerer.

 

Trump at NATO: ‘Immigration Is Taking Over Europe’

 

 

Støtt Document ?

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!