Innenriks

De ansatte på Nav-kontoret på Holmlia ble møtt av antisemittiske meldinger på ytterveggene da de ankom jobben mandag morgen. Enhetslederen har ikke opplevd dette før og kjenner heller ikke til at andre Nav-kontorer i Oslo har blitt utsatt for antisemittisk vandalisering tidligere.

Nordstrand blad kan mandag morgen melde om nedtagging av Nav-kontoret på Holmlia sør-øst i Oslo. De ansatte ble møtt av de antisemittiske meldingene ‘Auschwitz’ og ‘Arbeit macht frei’ tagget på ytterveggene av kontoret da de kom på jobb.

Enhetsleder på Nav-kontoret, Hans Kristian Berndtsson, har vært ansatt ved kontoret siden 2008 og har ikke opplevd dette tidligere. Han kjenner heller ikke til at andre Nav-kontorer i Oslo har vært rammet av noe lignende tidligere.

Han vil imidlertid ikke spekulere i sammenhengen mellom Nav og de antisemittiske meldingene og overlater dette til politiet.

 

Kjøp Kent Andersens bok her!