Bilde: Selv i Regent Street flyktet folk i panikk. Det skal ikke mye til for å trigge folk. Foto: Reuters

Terror-alarmen på Oxford station i London fredag kveld skyldtes to menn som kom i voldsom krangel på en perrong. Politiet har gått ut med bilde. Ni kom på sykehus.

Hvis en folkemengde først får panikk, er folk ustoppelige. Oxford Street er alltid travel, men fredag var Black Friday. Når folk blir desperate, sprer det seg. Desperasjonen er jo ekte, selv om det de flykter fra, ikke er hva de tror.

Politiet i London etterlyser to menn etter at det som trolig var en krangel på undergrunnsstasjonen Oxford Circus, førte til panikk og terroralarm fredag kveld.

I tillegg til å ha offentliggjort bilder av de to mennene som var oppfanget av overvåkingskameraer ønsker politiet å snakke med personer som befant seg på stasjonen under evakueringen, melder BBC.

Man mener det oppsto en krangel mellom to menn på en plattform før alarmen gikk, og nå ønsker politiet å snakke med de to.

16 personer ble behandlet for skader etter at de flyktet fra stasjonen som følge av meldinger om at det var løsnet skudd på en plattform. Det er ikke funnet bevis for at det ble brukt våpen. (NTB)

 

For dem som opplevde det, var denne hendelsen ekte, de trodde det var et terrorangrep midt i julehandelen.

Terrified shoppers who ran from the area were told to take cover and sought refuge in Topshop, the Nike store, Zara and John Lewis.

Some shop assistants closed the shops and locked the shutters while others sent people down to the basements for safety.

Boots pharmacist Alyssa Puddle, 25, originally from Cwmbran, South Wales, said: ‘There were hundreds of people standing with their Black Friday shopping waiting to get home, and some people were not in the best mood.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5114827/Hundreds-evacuated-Oxford-Circus.html#ixzz4zQhQCjSQ

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.