Nytt

Politiet har avhørt flere vitner etter at de fikk melding om en voldtekt på Vestfossen stasjon i Øvre Eiker kommune i Buskerud natt til søndag.

– I tidsrommet mellom klokken 22 og klokken 5 natt til søndag mener vi det har skjedd en voldtekt av en 23 år gammel kvinne ved stasjonen, sier jourhavende jurist i Sørøst politidistrikt, Per Steinar Bungum, til TV 2.

– Det skal ikke være vitner til selve voldtekten, men vi har snakket med flere som har interessante observasjoner fra stasjonen og fra puben som ligger like ved, sier Bungum.

Politiet fikk melding om voldtekten like etter klokken 11 søndag formiddag. De sperret da av stasjonsområdet og startet etterforskning, skriver lokalavisen Eikernytt.

Ifølge politiet skal det være snakk om én gjerningsmann. Ingen mistenkte var pågrepet søndag kveld. Politiet etterlyser nå flere vitner som kan ha viktig informasjon om voldtekten.

– Hvis noen har vært i området mellom avsperringene og Perrongen pub, og som har sett eller hørt noe som de antar at politiet er interessert i, må de ta kontakt. Men vi har gjort interessante tekniske funn på stedet. Kvinnen er undersøkt på voldtektsmottak og har det etter forholdene bra. Hun blir ivaretatt, sier Bungum til Drammens Tidende.