Kort etter kiosk-ranet reiste den unge mannen til Stavanger. Her er han avbildet på perrongen på Oslo S før avreise. Foto: Overvåkingskamera / Politiet

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha truet til seg penger og forgrepet seg seksuelt på en kvinnelig ansatt i en Narvesen-kiosk i Oslo.

Politiet mener at mannen gikk inn i Narvesen-kiosken i Oslo med en softgun og truet til seg 1.450 kroner fra kassen. Deretter skal ha forgrepet seg på den kvinnelige ansatte på forretningens bakrom, skriver VG. Hendelsene skal ha skjedd 25. september i fjor.

Midt på dagen 25. september i fjor skjer dette: En mann kommer inn på en Narvesen-kiosk i Oslo, tar frem en softgun og truer til seg 1450 kroner fra kassen, ifølge tiltalen.

Til den kvinnelige ansatte sa han:

«Jeg har en pistol og skal rane deg.»

Så forgrep han seg mot henne på bakrommet, til tross for at hun sa «stopp», «nei» og «gå vekk», ifølge tiltalen.

«Jeg har pistol, husk det. Vil du at jeg skal bruke den? Du vet hva den kan gjøre med folk, den lager hull i folk.», skal tiltalte ha svart.

Mannen ble pågrepet i Stavanger. Han er også tiltalt for å ha båret en luftpistol og en softgun i bagen sin der. Tidligere er mannen domfelt i en sak som omhandlet trusler mot en politibetjent og rus.

Advokat Marthe Notøy, som er mannens forsvarer, har ikke anledning til å kommentere saken overfor avisen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂