Nytt

Camatar-Memet Florin (Foto: Politiet)

Denne mannen jages for flere voldtekter og overfall på kvinner i Stockholmsområdet. Han gjemmer seg bak minst to ulike identiteter.

Camatar-Memet Florin jages av svensk politi, mistenkt for overfallsvoldtekt, voldtekt og voldtektsforsøk. Ifølge Expressen kan han ha rukket å forlate Sverige.

I slutten av mars ble Florin, som er fra Romania, etterlyst av politiet, mistenkt for innblanding i svarttaxi-voldtektene i Barkarby 25. februar. Da var han allerede mistenkt for et voldtektsforsøk mot en kvinne i Sundbyberg halvannen uke før, 14. februar.

I samband med att det gick in en häktningsframställan till Solna tingsrätt, framkom det nya utredningsuppgifter kring den misstänkte. Utöver svarttaxivåldtäkten och våldtäktsförsöket i Sundbyberg misstänks han också för inblandning i en ouppklarad våldtäkt i Stockholmsförorten Bromma den 15 november förra året.

Voldtektene i Barkarby fikk mye omtale, både fordi det allerede hadde vært flere voldtekter/voldtektsforsøk i området, Järvafältet (i Järfälla kommune), like før – og fordi det var en dobbeltvoldtekt:

Två kvinnor har anmält att de i natt utsatts för grov våldtäkt i Barkarby utanför Stockholm. Enligt kvinnorna har de tagit en svarttaxi och blivit körda till en för dem okänd plats. Där ska chauffören och ytterligare en person ha våldtagit dem, uppger polisen på sin webbplats.

Etter de mye omtalte voldtektene i Barkarby kan Camatar-Memet Florin ha forlatt Sverige og reist til sitt hjemland Romania.

Romania har tidligere utstedt en internasjonal arrestordre på Florin. Hva som ligger til grunn for arrestordren er ikke kjent.

Det som derimot er kjent er at Camatar-Memet Florin gjemmer seg bak minst to ulike identiteter.

Gustaf Ljungström er oppnevnt som forsvarer for Florin:

– Jag vet inte var han befinner sig, kort och gott, och jag har inte haft någon kontakt med honom. Han har ingen adress i Sverige och inget telefonnummer så det finns ingen möjlighet att söka honom någonstans egentligen.

 

Expressen: Camatar-Memet Florin jagas – misstänkt för serievåldtäkter

Aftonbladet: Misstänkt grov våldtäkt mot två kvinnor