Etter at Nederland satte foten ned for tyrkisk valgkamp i landet sitt, ser man nå litt av årsaken til at det ikke er ønskelig å importere unødvendige konflikter. I Brussel var det mulighet til å avgi sin stemme på det tyrkiske konsultatet med det resultatet at tre personer ble knivstukket på gaten utenfor.

Det var kurdere som ble angrepet av Erdogan-tilhengere, ifølge Daily Express.

 

En kvinne var blant de angrepne.

En talsperson for politiet sa: ”We had to intervene because there were incidents, there were wounded and they were taken to be treated, and an investigation is under way.”

Vi måtte gripe inn? Hva var alternativet her? Skulle man bare la dem stikke hverandre ned?

Konflikten mellom kurdere og tyrkere er importert til Europa. Folkeslagene er ikke blitt venner selv om de bor utenfor Tyrkia. Nå blir konflikten istedet belastet belgiske skattebetalere. Hvis Trump hadde vært belgisk statsminister ville vel sykehusregningen ha blitt sendt direkte til Ankara…

Daily Express

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂