Blant medienes angrepspunkt mot Donald Trump har hans påstand om at ikke-registrerte utlendinger stemte, vært blant mest latterliggjorte. – Det er null bevis for dette, har referenget vært. Men nå er det fremkommet data som viser at rundt 2 millioner illegale latinos kan ha stemt.

A large number of non-citizen Hispanics, as many as 2 million, were illegally registered to vote in the U.S., according to a nationwide poll.

The National Hispanic Survey provides additional evidence for use by anti-voter fraud conservatives and bolsters an analysis by professors at Old Dominion University who say non-citizens registered and voted in potentially large numbers.

Hvordan man vurderer bevisene vil variere. Men bare det at det finnes en mulighet og at data viser at flere millioner illegale latinos har registert seg som velgere, undergraver den liberale blånekt for at noe slikt kan ha skjedd.

Undersøkelser har kartlagt hvor mange illegale latinos som har registrert seg. Det man ikke vet er hvor mange som benyttet seg av muligheten til å stemme. Prosentandelen er 13 %, og det gir et tall opp mot 2 millioner.

The little-noticed Hispanic survey was conducted in June 2013 by McLaughlin and Associates to gauge the opinions of U.S. resident Latinos on a wide range of issues.

Inside the poll is a voter profile of an 800-person sample of adult Latinos in the U.S. A sub-sample of 472 of the 800 Latinos living here but not born in the U.S. were asked questions about citizenship. Of this, 264 said they were non-citizens, and of those, 13 percent said they were registered to vote.

Utvalget på 800 personer er lite og man skal være forsiktige med å trekke bastante konklusjoner, men det er en indikasjon.

But James Agresti, who directs the research nonprofit “Just Facts,” applied the 13 percent figure to 2013 U.S. Census numbers for non-citizen Hispanic adults. In 2013, the Census reported that 11.8 million non-citizen Hispanic adults lived here, which would amount to 1.5 million illegally registered Latinos.

Accounting for the margin of error based on the sample size of non-citizens, Mr. Agresti calculated that the number of illegally registered Hispanics could range from 800,000 to 2.2 million.

“Contrary to the claims of many media outlets and so-called fact-checkers, this nationally representative scientific poll confirms that a sizable number of non-citizens in the U.S. are registered to vote,” Mr. Agresti said.

Man må spørre seg: Er avvisningen av Trump uttrykk for politisk ideologi, at man ikke ønsker eller vil finne ut om det kan ha skjedd ulovlig stemmegivning? Er det en konklusjon uten prøving?

I tillegg til 11,8 millioner voksne latinos bor det 8,3 millioner ikke-spanske utlendinger i USA. Økende innvandring gjør spørsmålet om ulovlig stemmegivning aktuelt. Poolen er stor.

Hvordan USA kan ha et system som ikke sørger for å samkjøre data som gjør ulovlig stemmegivning umulig, er vanskelig å fatte. Demokratene og venstrefløyen presenterer krav om ID som et forsøk på diskriminering og undertrykking av minoriteter. De bruker tilstanden i Sørstatene for sytti år siden som påskudd til ikke å innføre strenge ID-krav. Det sier seg selv at det åpner for misbruk.

 

 

http://www.washingtontimes.com/news/2017/feb/15/nearly-2-million-non-citizen-hispanics-illegally-r/

More Than Two Million Illegal Aliens Could Have Voted in 2016

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂