Når man sjekker opp et jihad-angrep dukker det opp andre som man et øyeblikk er det man ser etter, inntil man ser datoen: I dette tilfelle februar 2016. Da angrep en mann uforvarende en israelsk restaurant i Columbus, Ohio.

 

As I reported at PJ Media on Friday, Mohammad Barry, 30, entered the Nazareth Restaurant and Deli after 5:00 p.m. on Thursday. After asking questions about where the owner of the restaurant was from, Barry left. He returned about 30 minutes later with a machete and began attacking those inside.

Four individuals were taken to the hospital. Police caught up with Barry about five miles from the scene, where he was shot and killed after lunging at police with the machete and a knife.

Now, more details are emerging about the suspect.

Barry var fra Guinea. Han skulle gifte seg om tre uker, sier onkelen. Likevel velger han å gå «på» jihad og ødelegge andres liv og sitt eget.

The owner of the restaurant, Hany Barsani, told The Tower that Barry had shouted «Allah Akbar» as he attacked police (Barsani was not a witness to this, presumably he had been informed of it):

Hvor mange slike angrep har det vært? Hvor er pressens hukommelse? Hvis det hadde vært normal rapportering ville man ført lister over hvor mange og når. Men ikke når det gjelder jihad. Da er det glemselen som råder.

https://pjmedia.com/homeland-security/2016/02/16/machete-attack-on-ohio-restaurant-yet-another-case-of-known-wolf-terrorism/