Nytt

Politimesteren i West Midlands har nylig uttalt at de vil vurdere om kvinnelige politibetjenter kan bære burka. Dette skal være med tanke på å ansatt flere muslimske kvinner i tjenesten slik at multikulturen kan blomstre i politietaten. Hvorfor det er så viktig å få ansatt muslimske kvinner, vet vi ikke. Men vi vet at dette er et at de tåpeligste forslagene vi har hørt så langt i år.

Kvotering av minoriteter til offentlige etater har pågått i årevis i Storbritannia. Og det har skapt mye irritasjon og sinne fordi kravene senkes for at de skal få fylt opp kvoten. Og hvis du skulle finne på å ønske deg en ny jobb innen etaten, så har du minimale sjanser hvis du ikke kan krysse av for en av de etterlengtede kvoteringsutløsende kvalitetene som kan gi den politiske korrekte statistikken over arbeidsstokken.

Det mangler ikke på oppfinnsomhet av hva man mener «mangler» av representasjon i etatene. Og man bryr seg heller ikke om realiteter som at færre kvinner enn menn vil bli brannmenn eller at få muslimske kvinner ønsker jeg jobb i politiet. Den manglende interessen ser tvert imot ut til å skape et desperat behov for de som nettopp er minst interessert i utgangspunktet.

Men nå går det virkelig over stokk og stein.

One of the largest police force’s in the UK is considering letting Muslim officers wear burkas in an attempt to boost diversity.

West Midlands Police has said it will discuss letting the traditional Islamic dress – which covers the entirety of a woman’s face and body – to become part of Muslim female officers’ uniform.

At a recent meeting, Chief Constable David Thompson, said he would consider employing staff who wear a burka as he looks to increase black and minority ethnic (BME) officers in the region to 30 per cent.

Skottland har nettopp godkjent hijab som en del av politiuniformen. Men det var ikke nok for West Midlands tydeligvis. Burka er det optimale målet. Da kan ingen si at ikke politiet i West Midlands inkluderer ALLE. Sikkerheten ved politistasjonene er det tydeligvis ikke så nøye med. For hvem er det egentlig som befinner seg under burkaen? Ikke kan de kjøre bil med burka, ikke kan de løpe med burka, og ikke kan de ta på menn. So what’s the point?

Politimester Thompson har ingen barrierer, han tenker utenfor boksen.

‘We would need to consider our own rules and cultural sensitivity.

‘Clearly we don’t have any barriers relating to the burka.

‘As it stands we have not had any approaches from potential recruits asking to wear the burka, but if such an approach was made it is something we would have to consider.’

381E7DD300000578-3781350-image-m-62_1473420628072

Politimester David Thompson er moden for pensjonering.

Det har vært endel ran og tyveri utført av burkakledde personer i Storbritannia. Det kan bli vanskelig å holde rede på hvem som er hvem når det flagrer svarte tøystykker forbi en.

Bare tanken på at idéen om burka-politi luftes offentlig av politiet selv, er nok til at man sukker oppgitt resten av dagen.

Daily Mail