Det bor 6 millioner muslimer i Tyskland. Islamiseringen går raskt og Merkels popularitet er dalende. Til neste år er det valg. Regjeringen er under press når 40% av tyskerne sier at de føler seg fremmede i eget land (undersøkelse fra januar 2015). Noe må gjøres.

Frankrike har allerede hatt burkaforbud i mange år og burkiniforbud er så langt innført på tre strender. Det er den synlige islameringen man vil til livs. Den som gjør franskmenn og tyskere utilpass i hverdagen. Nå følger Tyskland forsiktig etter.

Det innvandringskritiske partiet AfD vokser i Tyskland og de etablerte partiene er urolige. Innvandringspillen må sukres. Man må gi litt etter for kritikerne.

Å totalforby burka og nikab er grunnlovsstridig i Tyskland, men et delvis forbud kan introduseres. Forslaget er at man ikke skal tillate ansiktstildekning ved bilkjøring, offentlig transport, i møte med offentlige institusjoner, på skolen eller i retten.

Merkel sier nå at tildekkede kvinner finner det vanskeligere å integrere seg. Nei, du sier ikke det…

37522DE900000578-0-image-a-38_1471599238842

Nå er gode råd dyre for innenriksministeren. Man har et valg som skal vinnes og det er alltid mye viktigere enn landets fremtid – i det minste for politikerne.

376488C700000578-0-image-a-49_1471600415703
Tyskere vil helst se mindre av dette i sine gater.

 

nikab

Denne nikabkledte damen gikk rett igjennom security på Manchester flyplass på onsdag. Uten å måtte lette på sløret, uten å måtte ta av seg jakken. JEG derimot, måtte av med en tynn sommerjakke.

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.