Nytt

Funnet av råtne testikler og avføring i ryggsekken til en IS-terrorist, har vakt mistanke – og frykt – for at IS planlegger angrep med biologiske våpen. I dette tilfelle en primitiv variant, men nok til å utløse frykt og paranoia.

Blandet i f.eks drikkevannkilder eller mat kan det føre til alvorlige forgiftninger.

Det er Daily Mail som kan fortelle at Abderamane Ameroud, 38, som ble skutt av politiet på en trikkeholdeplass i bydelen Schaerbeek 25. mars, dvs tre dager etter terrorangrepene, hadde mystisk avfall i sekken som man ser han holder fast i.

Abderamane Ameroud,

Hva skulle Ameroud med avfallet? Belgisk påtalemyndighet forsikrer at det ikke kunne brukes til noe angrep, men det lyder ikke overbevisende. Det er ikke mange uker siden man gjorde et tilsvarende beslag i Marokko.

In February, 10 terrorist suspects were arrested in Morocco, and jars were seized containing dead rats, vomit, and shredded nails. It was tested on mice and they did not survive.

Terroristene i Brusssel/Paris-nettverket består i stor grad av marokkanere.

Men enda mer alvorlig blir saken når man får vite hvem Ameroud er. Han var innblandet i attentatet på den berømte afghanske geriljalederen Ahmed Shah Massoud. Massoud var Talibans viktigste og farligste fiende. De hadde ikke klart å beseire ham på slagmarken. Nå skulle han ryddes av veien før flyene rammet New York.

Mennene lyktes, og Massoud døde.

The assassination of Massoud is considered to have a strong connection to the September 11 attacks in 2001 on U.S. soil, which killed nearly 3,000 people. It appeared to have been the major terrorist attack which Massoud had warned against in his speech to the European Parliament several months earlier.

Ameroud deltok i logistikken bak attentatet. Morderne kom også den gangen fra Molenbeek.

 

 

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3529865/Brussels-terror-suspect-shot-police-tram-stop-rucksack-containing-animal-testicles-faeces-prompting-fears-ISIS-planning-crude-biological-attack-food-supplies.html#ixzz45VGvCn7r