Nytt

Hellas har så smått begynt å returnere migranter til Tyrkia. En ferge som skulle returnere 45 pakistanere fra Lesbos ble hindret av globalister som kastet seg i vannet. De tre aktivistene (som ikke ser særlig greske ut) måtte fjernes av den greske kystvakten. Et vitne beskrev hendelsen til The Telegraph:

“They jumped in the water fully clothed, to the deportation boat. They climbed up the anchor chain and hung off it and the coast guard came to take them away. They were not aggressive or violent.”

Det har ankommet mange pakistanere blant migrantene. På mandag ble 202 returnert til Tyrkia. Men en av dem ble ikke akseptert og ble sendt tilbake til Lesbos. Han var vel kriminell eller terrorist eller noe annet som Tyrkia ikke ville ha. Pakistanerne blir videresendt fra Ankara til Pakistan (hvor det heller ikke er krig).

94923288_Activists_in_the_sea_try_to_interfere_the_deportation_of_Pakistani_migrants_on_board_a_ferr-large_trans++5yQLQqeH37t50SCyM4-zeLdu0TL-Cg_AMOUqySXmFgU

Kunne de ikke heller dele ut mat til små, syriske barn eller hjulpet tyske voldtektsofre? Hva med tafsevaktsjobber i svømmehallene?

Amnesty International sier at på øya Chios jobber det en (1) saksbehandler med en bunke på 800 søknader. Så langt har saksbehandleren fullført 10 saker, hvorav en har fått asyl. 1500 personer har ankommet Chios siden 20. mars og de har måttet overføre migranter til Leros. Det er fremdeles flere som kommer til Hellas enn som blir returnert.

 

The Telegraph